<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Busqueda en Videos, Miembros, Eventos, Archivos de Audio, Fotos y Blogs Buscar

CROSS TV NEDERLANDS|Netherlands

Waarom cross.tv? - http://nl.cross.tv/blog/36975


Mi blog

«atrás

Wees een vredestichter!

Feb 11, 2013

2,184 Visitas
     (0 Evaluación)

Gelukkig de vredestichters, want zij zullen kinderen van God genoemd worden. Matth. 5:9.

De directie van de Wereldraad van Kerken bezocht Zuid-Korea om de christenen van het land op te roepen om afgelopen zondag vredestichters te zijn.

Dominee  Olav Fikse Teint daagde de christenen uit om in Gods belofte van vrede te geloven uit Psalm 85 – “want God zal tot Zijn volk en tot Zijn gunstgenoten van vrede spreken;”.

“Vrede is iets radicaal, iets dat moet worden verteld en waarin moet worden geloofd, zodat het mogelijk wordt” zei hij. Hij reflecteerde op de globale behoefte aan vredestichters, vooral in Syrië en tussen Israël en Palestina. “We leven in een tijd waar leven bedreigd wordt, waar onrecht in de wereld een realiteit is, zelfs een bedreigende realiteit” zei hij. “Het verschil tussen rijk en arm groeit. De werkeloosheid onder jonge mensen groeit. De gevolgen van klimaatveranderingen zijn verontrustend, soms gevaarlijk."

De vrede van God is iets dat ons verstand te boven gaat. Waar we ook zijn, wat er ook gebeurd, God wilt ons vervullen met  Zijn vrede.

Laten we voor Gods vrede in de wereld bidden en de Heilige Geest vragen ons te gebruiken als zijn vredestichters!

Je cross.tv-team