<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Busqueda en Videos, Miembros, Eventos, Archivos de Audio, Fotos y Blogs Buscar

Mi blog

«atrás

SICO Nieuwsbrief 3e editie Augustus 2011

Aug 23, 2011

4,209 Visitas
     (0 Evaluación)

Nieuwsbrief, 3e editie
Nieuwegein, augustus 2011

Welkom bij SICO Ministries
Pastor Sunday & Petra Eromosele verwelkomen u bij deze derde editie van onze nieuwsbrief.
Door de genade van onze Heer Jezus Christus zijn er vele getuigenissen gegeven over wat de Heer Jezus heeft gedaan. We zegenen de naam van onze Heer. We zijn ook blij om te kunnen aankondigen dat op zaterdag 3 september 2011 Evangelist mevr. Petra Eromosele zal worden beëdigd als Pastor. U bent special hiervoor uitgenodigd om bij dit programma aanwezig te zijn gecombineerd met gebeden voor de natie en de stad Utrecht in samenwerking met andere Kerkleiders. De tijd is vanaf 15.00 uur – 18.00 uur. De Heer is inderdaad getrouw.
Pastor Sunday Eromosele


Nachtwake/gebedsbijeenkomst

We zijn blij dat we kunnen aankondigen toestemming te hebben gekregen van de school om iedere eerste vrijdag van de maand een nachtwake te organiseren. Vrijdag 5 augustus 2011 hebben we onze tweede nachtwake gehouden, tijd van 23.00 uur tot 04.00 uur. De Heilige Geest was echt in ons midden en heeft vele levens van onze leden aangeraakt. De Heer is altijd goed. Banden werden verbroken in Jezus naam. Onze derde Nachtwake zal een Gebedsbijeenkomst worden, vanwege de pastorale beëdigingsceremonie de volgende dag. Datum: 2 september 2011, tijd: 19.00 uur tot 21.00 uur.
Sister Petra Eromosele

Doopdienst
Zaterdag 16 juli jl., werden drie van onze SICO leden gedoopt in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. In Aqua Centrum “Den Hommel” in de stad Utrecht.
De namen van onze dopelingen zijn: zr.
Shylmana With, zr. Noraly Burkit en zr. Magaidy Pryor Ariën. We geven aan God de eer en glorie. Het was de eerste keer in de geschiedenis van SICO dat mensen werden gedoopt. Bij de genade van onze Heer Jezus Christus zullen er meer dopelingen volgen.  De volgende dag overhandigde Pastor Sunday de doop certificaten aan de dopelingen. Het was echt wonderbaar.
Felicitaties aan onze geliefde zussen in de Heer. Welkom in het Koninkrijk van God.
Sister Petra Eromosele

www.cross.tv
LIVE STREAM
DEEL DE GLORIE!
We zijn blij om aan te kunnen kondigen dat SICO nu live te zien is op cross.tv. We hebben nu ons eigen live kanaal genaamd “SICO Live Kanaal”. U kunt onze programma’s live volgen via onze website www.sicominstries.org of via www.cross.tv. Iedere week zullen onze diensten live worden getoond op internet. PRIJS DE HEER! De kerk marcheert vooruit in Jezus machtige naam!
Sister Petra

Website Sunday International Christian Outreach (SICO)
Er zijn veranderingen doorgevoerd op onze website, check a.u.b. www.sicoministries.org. We zullen de website zo veel als mogelijk aanpassen.
Pastor Sunday

Kinderbediening
Als u een groot hart heeft voor kinderen en u wilt graag helpen in de kinderdienst, benader dan Pastor Sunday via e-mail: contactsico@gmail.com of bel het mobiele telefoonnr. 06-12151904.
Sister Petra

Vrouwenbediening
Vanwege vele activiteiten die gaan komen, heeft Pastor Sunday besloten het programma voor vrouwen te verplaatsen naar het einde van het jaar 2011 door de genade van God. In de nabije toekomst zult u hier meer over horen. Sister Petra

Jeugdbediening
Pastor Sunday wil meer doen voor de jeugd. Binnenkort zullen we een programma voor de jeugd maken. Degene die daarbij betrokken zijn, hebben hierover al met Pastor Sunday gepraat, check uw mail, nieuwsbrieven, etc. en blijf geïnformeerd. God zal u zegenen!
Sister Petra

Gebedsverzoeken
Als u een of meerdere gebedsverzoeken heeft, schrijf het a.u.b. op een briefje en doe dit in een envelop. Iedere zondagsdienst gaan we collectief bidden. Laten we dit in geloof doen en de Heer zal ons huilen veranderen in gelach en onze gebeden beantwoorden met vuur.
Sister Petra

Redactie
Als u een verhaal heeft te vertellen, laat het ons a.u.b. weten en contact ons, zodat we deze kunnen plaatsen in de volgende editie van deze nieuwsbrief. Zend uw copy voor de laatste week van november 2011 aan e-mail: contactsico@gmail.com.

Contact ons
Adres
Sunday International Christian
Outreach (SICO)
Prot. Chr.Basisschool 'op Dreef”
Jeanne D’Arcdreef 1
3561 SB  Utrecht
Nederland


Telefoon

+31 (0)30 8894 951
+31 (0)6 1215 904

E-mail

contactsico@gmail.com
info@sicoministries.org

Routebeschrijving

Neem bus 1/8/10 vanaf CS Utrecht
Bus-Stop: Berezinadreef of Donaudreef
Trein station: Overvecht (± 7 minuten lopen naar de school)


Geregistreerd Nummer
Kamer van Koophandel
30269442

Bank

ING Bank

5815218
Sunday International Christian Outreach te Nieuwegein

Donatie of Partnerschap
Als u de kerk wilt zegenen met uw gift of als u ons als partner wilt financieren, dan bent u welkom. U kunt dit doen door geld over te maken op ons banknummer dat in deze nieuwsbrief is vermeld of via onze website www.sicoministries.org.

Wekelijkse activiteiten:
Zondags               11.00 - 13.30 uur     Aanbiddingsdienst

1E & 3E Vrijdag   19.00 - 21.00 uur   Evangeliseren

1E & 3E Zaterdag 11.00 - 13.00 uur   Evangeliseren

2E
 & laatste Vrijdag  19.00 - 21.00 uur Bijbelstudie &  gebed

Laatste Zaterdag       18.00 - 21.30 uur  Live Aanbidding

1E Vrijdag                 23.00 - 04.00 uur      Nachtwake

1E Zondag                11.00 - 13.30 uur     Heilig Avondmaal


FELICITATIES AAN:
Mei 2011:
13 zr. Jenny Dijksman
16 zr. Mildred Landveld
31 br. Mark Landveld
Juni 2011:
1   zr. Joyce Sowah (Joanna mother)
19 zr. Lusilka Daniel
23 br
. Martin Dijksman
27 Daniel Eromosele
Juli 2011:
12 zr. Rinia Landveld
19 br. Huib van Vliet
22 zr. Eartha Grens

Mag de Heer meer jaren in geluk en goede gezondheid toevoegen in Jezus naam. Als uw verjaardag nog niet staat genoemd op de lijst, stuur een e-mail naar: contactsico@gmail.com

Gods zegen!


Pastor Sunday & sister Petra